Pel en snipper de ui. Schil de wortel en snijd in blokjes. Spoel de tomaten en snijd in blokjes. Spoel de rode paprika, halveer, verwijder de zaden en snijd in blokjes. Spoel de courgette en snijd in blokjes. Laat de kikkererwten uitlekken en spoel ze af.
Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui gedurende 5 minuten. Voeg de groenten, kruiden, zout en peper toe en bak nog een paar minuten. Giet de bouillon erbij en dek af. Voeg na ongeveer tien minuten de uitgelekte kikkererwten toe. Laat afgedekt garen tot de groenten zacht zijn.
Bereid ondertussen de couscous volgens de instructies op de verpakking.
Verhit de boter in een pan en bak het griesmeel gedurende 5 minuten. Breng op smaak met zout en peper en serveer met de groenten.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden. Als u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u er tevreden mee bent. Meer weten
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.